Kvällsfotografering i Göteborg

Kvällsfotografering i Göteborg

Det var en vacker lördag på senhösten den 12 november när ett litet gäng från fotoklubben begav sig till Göteborg för att fotografera stadens ljus. En väl optimistisk plan om hur mycket vi skulle hinna fanns, den startade vid Älvsborgsbron och slutade vid Drottningtorget. Däremellan skulle vi hinna både fika och äta.

_dsf3389-redigera

Länk till fler bilder från resan HÄR

Länk till kvällsfotografering med klubben 2015 

Kvällen blev fantastisk även om vi inte hann med allt vi planerat, det vi genomförde gav oss fina bilder. Vi hade tur med vädret, det var inte så där novemberkallt. Vi samlades på centralen 15.30 och åkte till Älvsborgsbrons fäste på Hisings-sidan, på vägen ner träffade vi på ett underbart litet fik som vi inte kunde motstå.

Café Flickorna på Färjenäs var genuint, trivsamt och mycket trevligt, ett ställe som bara lokala boende hittar till. Vi rekommenderar det varmt och du är i krokarna,
LÄNK HÄR.
http://flickornapafarjenas.se/flickorna.html

Första stoppet blev Färjenäs, ett gammalt färjeläge på Hisings-sidan, där fanns massor av sköna motiv och starka kontraster mellan gammalt och nytt. Mörkret kom fort när vi klättrade uppför berget för att ta oss över bron till fots. Väl över letade vi ner mot Klippan där vi tog vagnen till Brunnsparken. Det med förde att vi hoppade över halva planeringen men vi var överens om att hunger och törst måste släckas först innan vi kunde fortsätta fotografera.

På Kronhusgatan ligger Ölrepubliken, vi knôdde oss in i gemenskapen beställde mat och en god öl därtill. Restaurangen rekommenderas vare sig du vill äta eller om du bara vill dricka öl. Dom har alla sorters öl som man kan önska….
LÄNK TILL ÖLREPUBLIKEN http://olrepubliken.se/

Efter mat och trevligt samtal återgick vi till fotograferingen, vi fotade oss via Gustav Adolfs torg, Stora Teatern till Drottningtorget och vips var klockan 22.40 och det var dags att ta tåget hem. På tåget sammanfattade vi kvällen och var överens om att det var trevligt och att vi gör något liknande igen…snart!

Nästa Göteborgsresa är planerad till 8 januari 2017…häng med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.