Färgelanda fotoklubb fokuserar på gemenskapen

_dsc9998

Från början hade fotoklubben i Färgelanda ett tiotal medlemmar. I dag har medlemsantalet ökat till 40 personer och enligt Roger Myrström, ordförande i fotoklubben, är Färgelanda en av de mest aktiva klubbarna inom området.

– Vi är flera fotografer som träffas på dagtid och åker på fotoresor i några timmar. Detta försöker vi göra ungefär var fjortonde dag. Det är ett sätt för oss att hålla i gång, säger han. Förutom dagsturer arrangerar fotoklubben även flera utställningar om året. En stående utställning som alltid sker under december är deras medlemsutställning i Centrumhuset.

– I år är vi tolv medlemmar som ställer ut. Vi har valt att inte ha något tema, istället får man ställa ut sina bästa bilder, säger Roger Myrström.

 

LÄS MER HÄR I BOHUSLÄNNINGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.