Smultronställen i Dalsland

image

I kväll höll Lars Eric Fjellman en uppskattad presentation av några smultronställen i Dalsland. Välbesökt och intressant när Lars Eric tog oss ut på de små stigarna i några av Dalslands naturområden. Vi fick besöka Yttre Bodane, Bräcke ängar, Sörknatten, Tresticklan och Ragnerudssjön. Vyer blandades med träd, lavar, blommor och insekter. Allts vävdes samma med berättelser och skrönor. Presentationen besöktes av många medlemmar från Mellerud och Åmål. Och givetvis också från Färgelanda fotoklubb som bjöd på enklare förtäring.
imageVi fick också besöka Thorstenssons Mek. Verkstad i Åmål. Många föremål och utrustning i den gamla remdrivna verkstaden Dit vill jag åka sade Bengt och för säkerhets skull sparade vi en bild av var den ligger.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.