Dalslandsaktiviteter

hallo koken-3560

I år hade Färgelanda Fotoklubb ansvaret för den gemensamma ”resan” för fotoklubbarna i Dalsland. Den genomförde under helgen och i strålanda väder. Kanske inte bästa fotoväder men ett fantastiskt väder för gemenskap och samtal.

Tanja och Lotta var med från Melleruds Fotoklubb och övriga platser fylldes av medlemmar från Färgelanda. Vi hoppas på att fler deltagare från de andra klubbarna följer med på kommande resor. Det kändes så värdefullt att kunna samtala och umgås med Tanja och Lotta och få lite kontakt utanför de formella möten vi ibland genomför.

hallo-3694

Genom samordnade resor möttes vi alla i inre hamnen på Smögen för resa till Hållö. Lugn och fin överfart i strålande sol med en grupp förväntansfulla fotografer där Jan Stalfors nog uttryckte det vi alla kände. ”Detta är en lisa för själen

Snabbt hade vi hittar våra rum och den första vandringen för sökande efter motiv började. Återsamling för lite korvgrillning och sedan ny vandring på ön. Under middagen bjöd Ernst på en uppskattad frågesport som resulterade i diskussioner om möjliga alternativa svar.

Det blev mycket fotograferande men också många stunder för lite kaffe och samtal på bänken. Tack alla som var med och därigenom bidrag till den fina upplevelsen.

Bilder från resan kommer att finnas bland klubbens nätalbum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.