Fota ballongtävling?

Ni som känner för att fota luftballonger kan få chansen vid valborgsmässohelgen. Helgen 28 april – 1maj anordnar Dalslands ballongklubb ett ballongmöte med tävlingsinslag. Anmälningstiden har inte gått ut ännu men redan har 16 ballonger aviserats komma, ev. kan det bli fler. Det är inplanerat kvällsflygningar men en del ballonger kommer säkert i luften även på morgonen om vädret tillåter. Utgångspunkt för helgen är Kroppefjäll hotell i Dals Rostock men var flygningarna kan tänkas bli är ännu inte bestämt, eftersom mycket är sått på östra sidan av Kroppefjäll så kan det säkert bli extra populärt att flyga på västra sidan om fjället. Om vädret bara tillåter flygning kan det bli en riktigt färgsprakande upplevelse.

 

Hälsningar

Eva Olsson

Dalslands ballongklubb

www.dalslandsballongklubb.se

tel. 0706 640 523

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.