Hemsidegruppen arbetar vidare!

I dag har hemsidegruppen åter träffats för att göra hemsidan så bra och användbar som möjligt. Tanken är att vi skall byta bilder med jämna mellanrum och ha olika tema där alla medlemmar är välkomna att skicka in bilder. Bildspelsansvarig är Johnny Odden.

Vill man ha med något i kalendern går det bra att maila Monica Enemark Olsson eller Evelina Kvist som är kalenderansvariga. Om man har något man vill ha med här på bloggen, t ex en text och bild om något som har hänt eller något som kommer hända, kan man kontakta Maria Forser.

Jan Stalfors har ansvar för galleriet. Vill man lägga ut bilder kan man skicka dem till honom, så gör han ett fint galleri av dem!

Så här kan det se ut när vi arbetar med sidan. Vi har gärna emot synpunkter på hemsidans utformning!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.