Historia

Färgelanda Fotoklubb är en ung och expansiv klubb som 2017 har 33 medlemmar . Vi satsar på att arrangera fotoutflykter där vi fotar tillsammans och lär av varandra. Som medlem har du tillgång till vårt bildforum, där du kan lägga upp bilder och ställa frågor när du har tid.

I klubben prioriterar vi fotograferingen och bilden, tekniken kommer i andra hand. Vi har gemensamma bildkvällar med bildkritik, då lär vi av varandra och diskuterar bilder. Det är ett bra sätt att lära sig utveckla ett eget bildspråk.

I Färgelanda Fotoklubb behöver du inga förkunskaper för att bli medlem, har du viljan så hjälper vi dig att hitta fram till din nivå av fotografering. Klubben har medlemmar på alla kunskapsnivåer, det är inte kameran som räknas, det är personen bakom som skapar resultatet.

Vi arrangerar temamöten där vi fotograferar det som intresserar oss mest, natur, barn och djur är populärt.

Surfa runt på hemsidan, delta utan förbindelse på något av våra möten, ta med en kompis, om ni trivs hoppas vi att du blir vår nästa medlem. Vi skall ha en aktivitet som intresserar många medlemmar varje månad.

Klubben har en gemensam utställning i konsthallen, Centrumhuset i Färgelanda i december varje år.

Välkommen till en aktiv klubb
/ ordförande