Om

Färgelanda Fotoklubb är en ung och expansiv klubb som sartade 2008 med 40 medlemmar. Vi satsar på att arrangera fotoutflykter där vi fotar tillsammans och lär av varandra. Som medlem har du tillgång till vårt bildforum, där du kan lägga upp bilder och ställa frågor när du har tid.
I klubben prioriterar vi fotograferingen och bilden, tekniken kommer i andra hand. Vi har gemensamma bildkvällar med bildkritik, då lär vi av varandra och diskuterar bilder. Det är ett bra sätt att lära sig utveckla ett eget bildspråk.
I Färgelanda Fotoklubb behöver du inga förkunskaper för att bli medlem, har du viljan så hjälper vi dig att hitta fram till din nivå av fotografering. Klubben har medlemmar på alla kunskapsnivåer, det är inte kameran som räknas, det är personen bakom som skapar resultatet.
Digitalt foto har brutit gubbväldet i fotoklubbarna, allt fler kvinnor använder kameran som ett redskap för dokumentera livet, barn och barnbarn.  Vi arrangerar temamöten där vi fotograferar det som intresserar oss mest, natur, barn och djur är populärt.
Surfa runt på hemsidan, delta utan förbindelse på något av våra möten, ta med en kompis, om ni trivs hoppas jag att du blir vår nästa medlem. Klubbens mål är att vara 100 medlemmar om två år. Vi skall ha en aktivitet som intresserar många medlemmar varje månad.

Välkommen till en expansiv fotoklubb som har bilden i fokus
Roger Myrström /orförande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.