Bli medlem

I Färgelanda Fotoklubb behöver du inga förkunskaper för att bli medlem, har du viljan och intresset hjälper vi dig hitta fram till din nivå av fotografering.

I klubben prioriterar vi fotografering och bilden, tekniken kommer i andra hand.

Klubben har medlemmar på olika kunskapsnivåer, och det är inte kameran som räknas, utan personen bakom som skapar resultatet.

Surfa runt på hemsidan, delta utan förbindelse på något av våra möten, ta med en kompis och om du trivs hoppas vi att du blir vår nästa medlem.

Medlemskap i Färgelanda Fotoklubb 2020 kostar 250 kr per person
Betala in på bankgiro 326-4116 med namn, adress och e-post. Om ni betalar via Internet, skicka ett mail med personuppgifterna till vår kassör Lasse Larsson,  larsson.lasse@telia.com

Välkommen som medlem i Färgelanda Fotoklubb