Sommarutställning 2022

Färgelanda Fotoklubbs medlemmar inbjuds till sommarutställning 2022 i Centrumhuset Färgelanda

11 juni – ca 31 juli 2022

Vernissage lördagen den 11 juni, så vi hänger bilder någon/några dagar innan. Tider för hängningen meddelas senare.

Inget tema för bilderna.

Nytt för i år är att inga bilder spikas upp, utan de hängs i linor på både den inre och yttre väggen.

Klubben kommer att tillhandahålla 1 kapaskiva/person för den som är intresserad. Skivans mått är 70×100 cm och på den kan man nåla upp sina oramade bilder på vilket sätt man vill.

För att få en uppfattning om hur många klubbmedlemmar/bilder som kommer att vara med på utställningen så meddelar du senast den 30 april till Ernst:
– att du kommer att delta
– om du är intresserad av att sätta bilder på en kapaskiva
– ungefär hur många bilder, utöver de som eventuellt sätts på kapaskiva, du vill delta med

Ernst tar emot anmälningar samt frågor på telefon 070 – 3340418 eller fotoernst51@gmail.com

Välkommen att delta på utställningen