Dalslandsmästerskapet i foto

Melleruds Fotoklubb står i år som värd för Dalslandsmästerskapet i foto 2021 och inbjuder medlemmar i Dalslands olika fotoklubbar att vara med och tävla.


​3 bilder per fotograf med storleken max 1080 pixlar på längsta sidan och 2 mb i storlek. Bilderna lämnas in klubbvis. Därför skickar du dina bidrag till fargelandafotoklubb@gmail.com och anger en titel för varje bild. Deltagande för medlemmar i Färgelanda Fotoklubb är kostnadsfritt, klubben står för deltagaravgiften. Om du inte kan lösa bildens storlek så skicka in den i alla fall så får Lennarth försöka konvertera bilden till rätt storlek. Bilderna skickas i jpeg-format. Bilderna skall vara Mellerud tillhanda den 10 oktober så skicka in dina 1-3 bidrag före fredagen den 8 oktober så hinner Lennarth lösa det administrativa liksom Alf får chansen att betala vår gemensamma deltagaravgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.