Landskapsfoto

Torsdagen den 20 mars anordnade klubben i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan en föreläsning om landskapsfoto. Patrik Larsson var inbjuden och drygt 40 deltagare fick lyssna till ett mycket inspirerande och intressant föredrag. Utöver medlemmar och intresserade från Färgelanda var det många medlemmar från de övriga fotoklubbarna i Dalsland, Vi fick inte bara titta på Patriks fina bilder utan också en massa fakta och tips på hur man som fotograf kan tänka och ställa in kameran vid landskapsfotografering.

Patrik beskrev också begreppet ”Intima landskap” där betraktaren ser de små detaljerna i landskapet där den gemensamma nämnaren är att bilden saknar horisont.

Patrik är en uppskattad föredragshållare och genomför många kurser. Att de ofta blir fullbokade kunde den intresserade publiken förstå då presentationen var mycket givande och avslutades med en stor varm applåd.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.