Landskapsfotografering

Dalslands fotoklubbar inbjuder i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan till ett spännande och inspirerande föredrag på temat Landskapsfotografering.
Vi kommer att få lyssna till Fotograf Patrik Larsson och titta på hans fina bilder.

”I min roll som fotograf är det i landskapet jag trivs bäst. Jag fotograferar allt från stora vyer till små omsorgsfullt utvalda utsnitt. Just de intima landskapen är något som jag gillar speciellt mycket. Det ger mig en stor möjlighet att uttrycka mig och visa upp delar av naturen som de flesta missar och det är fascinerande att se hur mycket abstraktion man kan skapa genom att inte visa allt.”

Dalslands folkhögskola, Färgelanda, 20 mars 2014 klockan 18.30

Inbjudan: Landskapsfotografering Patrik Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.