Tack till er som fotograferade på judoklubben!

Ett stort tack till er som var med och fotograferade på judoklubben för alla de foton som vi (nu skriver jag i egenskap av medlem i Judoklubben) fått in. Så många bra foton! Vi har försökt välja ut en mix av actionfoton och foton som visar glädjen med att träna och vara med i en klubb. Jag skall nu ge mig på en svår del av uppdraget, nämligen att hitta ramar. Eftersom fotona är i både svartvitt och färg och dessutom i många olika storlekar tänker jag mig att ramarna också får vara det – eller enkla glasskivor som helt låter bilderna tala, men de är inte så vanliga i handeln i dag. På onsdag, den 2 maj,  hoppas vi kunna ställa upp bilderna på den lilla utställningsplatsen i Medborgarhuset och där skall de vara hela maj. Hoppas ni går dit  och tittar!

/Maria

Timothy slänger Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.