Aktivare än någonsin

Färgelanda Fotoklubb är aktivare än någonsin

Det kommer att bli mer aktiviteter än någonsin i klubben under 2012, ny ordförande och fler engagerade medlemmar som arangerar fler aktiviteter. Klubben har nu hitta ny samverkanspartner i Vuxenskolan där vi disponerar fina lokaler och kan genomföra fotoutbildningar.

Klubben får också tillgång till lokaler i samarbete på Furåsen där klubben kommer att ha en permanent utställning. Förutom de fysiska mötesplatserna är klubben väl representerad på nätet med flera sidor, där finns två facebooksidor som som uppdateras regelbundet se vidare vår facebooksida.

En hemsidesgrupp träffas regelbundet för att utveckla en sida som har mycket information både för medlemmar och besökare. Varje år genomför klubben olika interna utbildningar enligt medlemmarnas önskemål.

I skrivande stund har klubben genomfört en sportlovsaktivitet för ungdomar, vi har som mål att bilda en ungdomsgrupp som ska arbeta med ”ung fotografi”. Som ett led genomför klubben i samverkan med skolan ett arbete där ungdomar får möjlighet att ställa ut  egna bilder Valboskolans matsal.

Klubbens ambition är att inom ett par år skall vara 100 medlemmar och vara en av de aktivaste i regionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.